Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beheerder watermistinstallatie
(incompany)

Praktijkgerichte opleiding op locatie

Het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl) vereist dat watermistinstallaties adequaat worden beheerd. Om aan deze zorgplicht te voldoen, is het essentieel dat beheerders aantoonbaar vakbekwaam zijn. Onze training ‘Beheerder Watermistinstallatie’ biedt de nodige kennis en vaardigheden om deze rol effectief te vervullen. 

Voor wie is deze training interessant?

  • Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor: 

    • Personen die als beheerder van een watermistinstallatie functioneren. 
    • Personen die verantwoordelijk zijn of willen zijn voor het periodiek testen van de watermistinstallatie. 
    • Personen die in geval van brand of calamiteiten als eerste aanspreekpunt dienen, zoals bewakingsdiensten. 

Doelstelling van deze opleiding

  • Deelnemers leren in één dag op hun eigen locatie alle belangrijke aspecten van hun watermistinstallatie. De ochtend is gewijd aan theoretische kennis, terwijl de middag praktijkgericht is met begeleide oefeningen in het uitvoeren van periodieke tests. De opleiding omvat ook instructies over hoe te handelen bij calamiteiten en de werking van de specifieke watermistinstallatie. 

Voorkennis & studiebelasting

Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist. De studiebelasting is beperkt tot het volgen van de opleiding.

Certificaat

Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname. 

Opleidingsduur & prijs

De opleiding duurt 1 dag en wordt op locatie van de cursisten verzorgd. De vaste prijs voor het verzorgen van de opleiding op locatie bedraagt € 2.195,- exclusief btw voor maximaal 6 deelnemers.