Zoek
Sluit dit zoekvak.

opleidingen

Een breed portfolio aan opleidingen

Obex biedt al 20 jaar opleidingen van hoge kwaliteit aan op het gebied van brandveiligheid en BHV. Ons portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende opleidingen. Bekijk hieronder welke opleiding voor u interessant is. Wilt u liever een opleiding bij u op locatie? Dat kan altijd! Informeer dan naar de mogelijkheden.

Uitgelichte opleidingen

Obex biedt al 20 jaar opleidingen van hoge kwaliteit aan op het gebied van Brandveiligheid en BHV. Ons portfolio bestaat inmiddels uit meer dan 50 verschillende opleidingen. Bekijk hieronder welke opleiding voor u interessant is. Wilt u liever een opleiding bij u op locatie? Dat kan altijd! Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Welke opleiding ga jij volgen?

Brandpreventie

Wij zijn Obex

Opleidingen & Trainingen Brandveiligheid

Mensen opgeleid
0 +
Jaar actief
1
Verschillende opleidingen
0 +
ZIJ GINGEN JE VOOR
Nick weet erg veel van de norm en wetgeving, en hoe je de teksten moet interpreteren. Echter het zou wel helpen als je een plattegrond tekening gebruikt en met verschillende kleuren en symbolen het visueel duidelijk maakt.

Wim Ian Luberti Lee
Brandpreventiedeskundige
Het was een leuke en leerzame training. een 1-daagse is lang, maar gelukkig waren er leuke interacties waardoor de tijd best snel ging. De trainer is proffesioneel, weet waarover ze het heeft en duidelijk. Ik ging met een goed gevoel en kennis van het vaak weg.
Berthon Alberto
Beheerder Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie
Heb je nog VRAGEN?

ADRES

OPENINGSTIJDEN