Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sinds de oprichting heeft Obex opleidingen & trainingen zich ingezet om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Wij streven ernaar om de veiligheid van vastgoed en medewerkers te verbeteren, niet alleen voor onze relaties maar ook binnen de bredere gemeenschap. Dit komt tot uiting in onze betrokkenheid bij diverse maatschappelijke projecten, waar we met trots aan bijdragen. 

Een van onze initiatieven omvat het organiseren van gratis reanimatie- en BHV-lessen op basisscholen, in het kader van de Nationale Dag van de BHV. We geloven dat het belangrijk is om de jeugd te onderwijzen over deze essentiële vaardigheden, om zo een basis te leggen voor een veiligere toekomst. 

Bovendien werken we samen met de bakkerij/dagbesteding ‘Anders van Smaak’ in Valkenswaard. Hier bieden we deelnemers niet alleen de kans om bakvaardigheden te ontwikkelen, maar ook om bij te dragen aan het inpakken van BHV-setjes voor onze trainingen. Deze samenwerking versterkt ons engagement in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ons commitment aan MVO komt ook tot uiting in onze donatie aan het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. We kiezen ervoor om ons kerstbudget te investeren in maatschappelijke doelen in plaats van traditionele kerstgeschenken. 
 

Daarnaast zijn we actief betrokken bij de Vitesse G-Trofee, een voetbaltoernooi voor mensen met een beperking, waar we verschillende ondersteunende diensten bieden. 
 
Ten slotte hebben we bij Brafon advies & implementatie een mobiliteitsregeling ingevoerd die onze medewerkers stimuleert om te kiezen voor energiezuinige vervoersmiddelen. Dit maakt deel uit van onze inspanningen om een duurzamere toekomst te realiseren.