Zoek
Sluit dit zoekvak.

BHV Cursus Rotterdam

Op zoek naar een kwalitatieve BHV cursus in Rotterdam? De BHV cursus van Obex wordt gehouden op een toplocatie: het Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam. Dit moderne hotel, slechts 10 minuten fietsen van het bruisende centrum van Rotterdam en direct naast het Rotterdam The Hague vliegveld, biedt de perfecte omgeving voor onze cursussen.

Wat Kun Je Verwachten van Onze BHV Cursus in Rotterdam?

nze BHV cursus is ontworpen om je alle essentiële vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om effectief te handelen in noodsituaties. Of je nu een nieuwe BHV’er bent of je kennis wilt opfrissen, onze cursus zorgt ervoor dat je vol vertrouwen en goed voorbereid bent. Je leert alles over eerste hulp, brandbestrijding, evacuatieprocedures en communicatie tijdens noodgevallen.

 • Uitstekende Locatie: Gelegen naast Rotterdam The Hague vliegveld, is Fletcher Hotel-Restaurant Wings-Rotterdam makkelijk bereikbaar voor onze BHV cursus.

 • Gratis Parkeren: Cursisten kunnen gebruikmaken van gratis parkeergelegenheid op het terrein van het hotel, in de parkeergarage van Hotel Wings.

Opleidingen Bedrijfshulpverlening (BHV) Rotterdam

Welke opleiding moet ik volgen?

Bij het BHV en EHBO cursusaanbod ben je verzekerd van een uitgebreide training die je voorbereidt op allerlei noodsituaties. Hieronder lees je wat je kunt verwachten tijdens elke cursus:
 

BHV Basis Deze cursus legt het fundament voor bedrijfshulpverlening. Je leert over het signaleren van brandgevaar, het verlenen van eerste hulp, en het evacueren van een gebouw. Praktijkoefeningen zorgen ervoor dat je deze vaardigheden niet alleen kent, maar ook kunt toepassen.

BHV Herhaling Bedoeld voor degenen die hun BHV-certificaat willen vernieuwen. Deze cursus frist je kennis op en brengt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in BHV-praktijken.

EHBO Basis Deze cursus biedt je de basiskennis en -vaardigheden die nodig zijn om effectieve eerste hulp te verlenen bij ongelukken. Je leert over de meest voorkomende medische noodgevallen en hoe je hier adequaat op reageert.

EHBO Herhaling Houd je EHBO-kennis fris en up-to-date met deze herhalingscursus. We zorgen ervoor dat je voorbereid blijft op het verlenen van eerste hulp in kritieke situaties.

Reanimatie & AED Leer hoe je levens kunt redden met reanimatietechnieken en het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze essentiële vaardigheden kunnen het verschil maken in levensbedreigende situaties.

Ploegleider BHV Basis Als je de verantwoordelijkheid hebt of krijgt over een BHV-team, dan is deze cursus voor jou. Je leert over leiderschap in noodsituaties, effectieve communicatie en het beheren van incidenten tot professionele hulp arriveert.

Ploegleider BHV Herhaling Deze cursus zorgt ervoor dat je als ploegleider scherp en bekwaam blijft in je rol. Het is een jaarlijkse opfrisser die ervoor zorgt dat je kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

Voor Wie Is Deze Opleiding Geschikt?

 • Medewerkers en Leidinggevenden: Iedereen op de werkvloer kan geconfronteerd worden met een noodsituatie. Onze basis- en herhalingscursussen bieden de kennis en vaardigheden om adequaat te reageren.
 • Facilitair Personeel: Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en beheer van gebouwfaciliteiten zullen baat hebben bij specifieke kennis over brandpreventie en evacuatieprocedures.
 • Brandweer en Veiligheidsprofessionals: Voor hen die hun professionele vaardigheden willen uitbreiden met gecertificeerde opleidingen op het gebied van BHV en EHBO.
 • Teams van Branddetectiebedrijven en Installateurs: Professionals die werken met brandveiligheidssystemen zullen profiteren van onze cursussen over brandpreventie en het onderhoud van brandmeldinstallaties.
 • Gezondheidszorgpersoneel: Medewerkers in zorginstellingen kunnen hun EHBO- en reanimatievaardigheden aanscherpen, essentieel voor hun dagelijkse werkzaamheden.
 • Ploegleiders: Zij die verantwoordelijk zijn voor het leiden van een BHV-team, zullen vinden dat onze Ploegleider BHV-cursussen hun leiderschapsvaardigheden en operationele effectiviteit aanzienlijk verbeteren.

Waarom Kiezen voor Obex?

 • Topkwaliteit Opleidingen: Obex staat bekend om zijn hoge kwaliteit in onderwijs. We zorgen ervoor dat je het beste leert.
 • Praktijkgericht Leren: Bij ons leer je door te doen. Dit betekent dat je de kennis direct kunt toepassen in je werk.
 • Succes bij Examens: Ons doel is dat je niet alleen slaagt voor je examen, maar ook echt begrijpt wat je leert.
 • Toepasbare Kennis: We zorgen ervoor dat je de geleerde stof meteen kunt gebruiken op je werk. Zo heb je er echt wat aan.
 • NRTO-Keurmerk: Onze cursussen hebben het NRTO-keurmerk. Dit is een teken van kwaliteit en professionaliteit in ons onderwijs.